Vi hjälper dig att höja din livskvalité

Genom att göra en regelbunden hälsokontroll hos oss på SweClinic i Malmö kan du både upptäcka och förebygga sjukdomar och avvikelser i din kropp.

Att veta vad som är symptomer relaterade till ohälsotillstånd eller bara naturligt åldrande kan vara svårt. Detta kan i sin tur föra med sig en viss oro och stress. Genom att göra en hälsokontroll hos oss kan vi hjälpa dig göra den bedömningen och hjälpa dig bli av med onödig oro. En regelbunden hälsokontroll ger dig även en möjlighet att följa din hälsa under en längre tid.

Vi erbjuder tre olika hälsokontroller för att du ska hitta något som passar dig. Utöver våra hälsokontroller har vi har ett stort utbud av tester & prover. Hittar du inte vad du söker nedan så hjälper vi dig att ta fram de prover du vill ta.

 • Granskas och kommenteras alltid av läkare oberoende av vilket paket du väljer.
 • Analyseras av ett ackrediterat labb.

Hälsokontroller

Hittar du inga lediga tider var vänlig att maila oss så hjälper vi dig.

 • Team1

  Standard
  sjuksköterska

  SEK 995
  Midjemått, vikt, längdSynBMIBlodtryckBlodsocker (Glukos)Blodvärde (Hb)Kontroll av syrehalt i blodTotalkolesterolHDLLDL
  Boka möte
 • Team2

  Standard
  läkare

  SEK 1495
  Midjemått, vikt, längdSynBMIBlodtryckBlodsocker (Glukos)Blodvärde (Hb)Kontroll av syrehalt i blodTotalkolesterolHDLLDL TSH
  LungfunktionstestKaliumKreatininALATPSA (på förfrågan)EKGLeukocyterTrombocyterSe merSe mindre
  Boka möte
 • Team 3

  Standard
  läkare plus

  SEK 2495
  Midjemått, vikt, längdSynBMIBlodtryckBlodsocker (Glukos)Blodvärde (Hb)Kontroll av syrehalt i blodTotalkolesterolHDLLDL
  LungfunktionstestKaliumKreatininALATPSA (på förfrågan)EKGLeukocyterTrombocyterALPGGTHbA1cMagnesiumMCVTSHT4Vitamin B12Vitamin DSe merSe mindre
  Boka möte

Söka vård digitalt på Liwia Vård Online

Google PlayApp Store

I Skåne finns flera olika hälso- och vårdval. Hälso- och vårdvalet innebär att du kan välja vilken vårdgivare eller mottagning du vill gå till. Du väljer själv vilken mottagning som du vill vara listad på och gå till när det gäller vårdcentral, barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning eller barn- och ungdomstandvård. Sedan är du listad på den mottagningen tills du gör ett nytt val.

Om du blir sjuk, skadar dig eller mår dåligt behöver du veta vart du ska vända dig för att få den hjälp du behöver. Ofta räcker det med egenvård där hemma. Men ibland kan du behöva ringa eller besöka vården. Då kan du enkelt söka vård via 1177.se eller genom att ringa till närmaste vårdcentral.

Avgifter för till exempel intyg och vid vaccination gäller de mottagningar och sjukhus som Region Skåne driver, och kan skilja sig åt hos privata vårdgivare med avtal med Region Skåne.

Besök på vårdcentral
Besök hos sjuksköterska, undersköterska och distriktssköterska är kostnadsfritt: 0 kr
Besök hos läkare: 200 kr

Samma avgifter gäller även kvällar och helger

Patientlagen är en lag som finns för dig som är patient. I lagen beskrivs bland annat vilken information du ska få om din vård. Informationen ska hjälpa dig att vara med och bestämma. Det kan gälla val av vård, behandlingar och andra viktiga delar i din vård.

Vänligen observera: För att undvika debitering för uteblivet besök ber vi dig att avboka din tid senast 24 timmar före ditt schemalagda besök. Ej avbokade besök inom denna tidsram kommer att medföra en debitering.

För att avboka tid tid ringer du in till oss på 040-617 09 10