Öppnar den 3 juni. Lista dig redan nu!

Välkommen till vår nya filial i Limhamn, Malmö! Vi öppnar våra dörrar den 3 juni på Geijersgatan 8 för att erbjuda dig en omfattande vårdupplevelse nära dig.

På vår Limhamn-filial finns ett dedikerat team av erfarna vårdprofessionals redo att ta hand om dina hälsobehov. Vår mångsidiga personal inkluderar läkare, distriktssköterskor, psykologer, dietister, fysioterapeuter, kiropraktorer, och personliga tränare, för att nämna några. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande vårdupplevelse som främjar både fysisk och mental hälsa.

Oavsett om du behöver en rutinkontroll, specialiserad vård eller stöd för att uppnå dina hälsomål, är vårt team här för att hjälpa dig. Vi fokuserar på att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan känna dig väl omhändertagen och hörd.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nya filial i Limhamn och att vara din partner i hälsa och välmående. Kontakta oss idag för att boka din första konsultation eller för mer information om våra tjänster.

Varmt välkommen in till oss på Geijersgatan 8 i Limhamn, Malmö.

- Läkare
- Distriktsköterska
- Psykolog
- Dietist
- Fysioterapeut
- Kiropraktor
- Personlig tränare
- Medicinsk fotvård
- Malmös modernaste gym

I Skåne finns flera olika hälso- och vårdval. Hälso- och vårdvalet innebär att du kan välja vilken vårdgivare eller mottagning du vill gå till. Du väljer själv vilken mottagning som du vill vara listad på och gå till när det gäller vårdcentral, barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning eller barn- och ungdomstandvård. Sedan är du listad på den mottagningen tills du gör ett nytt val.

Om du blir sjuk, skadar dig eller mår dåligt behöver du veta vart du ska vända dig för att få den hjälp du behöver. Ofta räcker det med egenvård där hemma. Men ibland kan du behöva ringa eller besöka vården. Då kan du enkelt söka vård via 1177.se eller genom att ringa till närmaste vårdcentral.

Avgifter för till exempel intyg och vid vaccination gäller de mottagningar och sjukhus som Region Skåne driver, och kan skilja sig åt hos privata vårdgivare med avtal med Region Skåne.

Besök på vårdcentral
Besök hos sjuksköterska, undersköterska och distriktssköterska är kostnadsfritt: 0 kr
Besök hos läkare: 200 kr

Samma avgifter gäller även kvällar och helger

Patientlagen är en lag som finns för dig som är patient. I lagen beskrivs bland annat vilken information du ska få om din vård. Informationen ska hjälpa dig att vara med och bestämma. Det kan gälla val av vård, behandlingar och andra viktiga delar i din vård.

Vänligen observera: För att undvika debitering för uteblivet besök ber vi dig att avboka din tid senast 24 timmar före ditt schemalagda besök. Ej avbokade besök inom denna tidsram kommer att medföra en debitering.

För att avboka tid tid ringer du in till oss på 040-617 09 10