Liwia Vårdcentral öppnar snart!

 

Vi är glada att kunna meddela att vi öppnar en ny vårdcentral på Drottningtorget i Malmö. Från den 2 maj kommer vår nya vårdcentral att erbjuda en mängd olika vårdtjänster för både barn och vuxna, och vi ser verkligen fram emot att välkomna dig till våra nya lokaler.

Vårt team av erfarna läkare, sjuksköterskor och annan personal finns här för att ge dig den bästa möjliga vården. Hos oss kan du få allt från hälsokontroller till specialiserad vård för olika sjukdomar och tillstånd. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker oss.

Vi har generösa öppettider för att passa dina behov, och vi erbjuder online-bokning för att göra det enkelt för dig att boka ditt besök.

Vi hoppas att du är lika entusiastisk som vi är inför öppningen av vår nya vårdcentral. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att uppnå din bästa hälsa.

Öppethus

Vi har även glädjen att meddela att vi kommer ha ett öppethus i början av maj månad. Det kommer att bli en fantastisk möjlighet för dig att besöka vår vårdcentral och lära känna vårt team.

Håll utkik efter mer information om datum och tidpunkt för vårt öppethus på vår hemsida och sociala medier. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och välkomna dig till vår klinik!

Vänliga hälsningar, Liwia Vårdcentral – din nya vårdcentral i Malmö

Söka vård digitalt på Liwia Vård Online

Google PlayApp Store

I Skåne finns flera olika hälso- och vårdval. Hälso- och vårdvalet innebär att du kan välja vilken vårdgivare eller mottagning du vill gå till. Du väljer själv vilken mottagning som du vill vara listad på och gå till när det gäller vårdcentral, barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning eller barn- och ungdomstandvård. Sedan är du listad på den mottagningen tills du gör ett nytt val.

Om du blir sjuk, skadar dig eller mår dåligt behöver du veta vart du ska vända dig för att få den hjälp du behöver. Ofta räcker det med egenvård där hemma. Men ibland kan du behöva ringa eller besöka vården. Då kan du enkelt söka vård via 1177.se eller genom att ringa till närmaste vårdcentral.

Avgifter för till exempel intyg och vid vaccination gäller de mottagningar och sjukhus som Region Skåne driver, och kan skilja sig åt hos privata vårdgivare med avtal med Region Skåne.

Besök på vårdcentral
Besök hos sjuksköterska, undersköterska och distriktssköterska är kostnadsfritt: 0 kr
Besök hos läkare: 200 kr

Samma avgifter gäller även kvällar och helger

Patientlagen är en lag som finns för dig som är patient. I lagen beskrivs bland annat vilken information du ska få om din vård. Informationen ska hjälpa dig att vara med och bestämma. Det kan gälla val av vård, behandlingar och andra viktiga delar i din vård.

Vänligen observera: För att undvika debitering för uteblivet besök ber vi dig att avboka din tid senast 24 timmar före ditt schemalagda besök. Ej avbokade besök inom denna tidsram kommer att medföra en debitering.

För att avboka tid tid ringer du in till oss på 040-617 09 10