Hej!

Våren är äntligen här och det är dags att ge sig ut i naturen för härliga promenader och utomhusaktiviteter. Men det är också viktigt att tänka på din hälsa och säkerhet innan du beger dig ut i skog och mark. En av de största riskerna med utomhuslivet är TBE, en allvarlig sjukdom som sprids av fästingar. Men det finns enkla sätt att skydda dig själv och dina nära – genom att vaccinera dig mot TBE hos SweClinic.

Vårt vaccin mot TBE är mycket effektivt och kan skydda dig från sjukdomen. TBE kan orsaka allvarliga hjärnskador och till och med vara livshotande i värsta fall. Varför riskera din hälsa när det finns en trygg och effektiv metod att skydda dig mot sjukdomen?

Så inför sommaren, boka en tid hos oss på SweClinic i Västra Hamnen på Jungmansgatan 12d för att vaccinera dig mot TBE. Vi är din förlängda arm till Liwia Vårdcentral, och vi har stor erfarenhet av att vaccinera människor mot TBE och andra sjukdomar.

Kontakta oss idag för att boka din tid och skydda dig och din hälsa mot TBE och andra sjukdomar.

Ha en underbar vår och sommar!

Vänliga hälsningar, SweClinic Västra Hamnen

Söka vård digitalt på Liwia Vård Online

Google PlayApp Store

I Skåne finns flera olika hälso- och vårdval. Hälso- och vårdvalet innebär att du kan välja vilken vårdgivare eller mottagning du vill gå till. Du väljer själv vilken mottagning som du vill vara listad på och gå till när det gäller vårdcentral, barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning eller barn- och ungdomstandvård. Sedan är du listad på den mottagningen tills du gör ett nytt val.

Om du blir sjuk, skadar dig eller mår dåligt behöver du veta vart du ska vända dig för att få den hjälp du behöver. Ofta räcker det med egenvård där hemma. Men ibland kan du behöva ringa eller besöka vården. Då kan du enkelt söka vård via 1177.se eller genom att ringa till närmaste vårdcentral.

Avgifter för till exempel intyg och vid vaccination gäller de mottagningar och sjukhus som Region Skåne driver, och kan skilja sig åt hos privata vårdgivare med avtal med Region Skåne.

Besök på vårdcentral
Besök hos sjuksköterska, undersköterska och distriktssköterska är kostnadsfritt: 0 kr
Besök hos läkare: 200 kr

Samma avgifter gäller även kvällar och helger

Patientlagen är en lag som finns för dig som är patient. I lagen beskrivs bland annat vilken information du ska få om din vård. Informationen ska hjälpa dig att vara med och bestämma. Det kan gälla val av vård, behandlingar och andra viktiga delar i din vård.

Vänligen observera: För att undvika debitering för uteblivet besök ber vi dig att avboka din tid senast 24 timmar före ditt schemalagda besök. Ej avbokade besök inom denna tidsram kommer att medföra en debitering.

För att avboka tid tid ringer du in till oss på 040-617 09 10